Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Arrangementen

Evenementen, feesten en partijen in Nijmegen

Deze mooie, moderne gezellige plek is te huur voor bijzondere gelegenheden als bruiloften, (zakelijke) evenementen, jubilea, high teas, diners & barbecues, optredens en herdenkingen.

Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig om je evenement tot een waar feest te maken. Niet alleen met professionele belichting of onze volledige muziekvergunning, maar ook hebben we alles in huis om de ruimten een passende aankleding te geven

Ons concept is easy: als gast kun je de locatie huren en je wensen zelf invullen. Maar tegenwoordig kun je de organisatie van je feest ook (gedeeltelijk) overlaten aan ons. Wij regelen je verblijf graag tot in de puntjes. Je eigen inbreng is overigens meer dan welkom. Het belangrijkste is dat je je in helemaal thuisvoelt tijdens je eigen feest, (personeels)evenement of vergadering.

Graag bespreken we – natuurlijk op deze fantastische plek – je wensen en de mogelijkheden.

voorbeelden Feest, -Promotie,-Bruiloft

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren